Mani på papperslappar

Det här är den sista,

jag lovar!


Fredrik talar ut


Måndagstristess


Allt jag säger är viktigt


Dum och full

Sämsta skillsen ever med mobilkameran...

men jag skyller på att jag druckit massa öl på O'Connels med Sassa.


Vi kommer från Stockholm

Det var nog lite konstigt att åka till Norrköping ändå. Jag fick helt spontant 22kr av tre lätter som satt brevid oss på en pub på fredagkvällen. De ville bjuda oss på drinkar och jag undrade hur fan man kommer på att man ska turista i Norrköping! Dessutom försökte jag, ganska uppenbart alkoholpåverkad, förklara att jag bara drack cola eftersom jag skulle köra bil. Denise blev raggad på av en gubbe som visade sig vara 61. Jag fick komplimanger för att jag hade "så grym dialekt" varpå jag och Denise spenderar resterande delen av kvällen med att springa och ropa "vi kommer från Stockholm" på så grov västmanläska vi kunde uppbåda (vi pratar båda stockholmska vanligtvis).

Jag har ingen jävla aning om hur vi lyckades fixa sovplatserna i bilen så fulla som vi var, men hur som helst vaknade vi en timme för tidigt på en prydligt utlagd madrass. Det var knappt 10 grader ute när vi letade oss mot Södra Promenaden och vidare till Drottningatan för att hitta någonting som inte var stängt kl. 7 en lördagmorgon. Högsta prioritet: KAFFE. Hemfärden bestod av BD på högsta volym i något raslande bilstereohögtalare, plötsligt motorstopp på en avfart vid E4an (helt plötsligt känner jag hur servon slutar fungera och jag får ta i allt jag kan för att styra bilen åt sidan och fundera över vad som gick fel), bromsbelägg som är i akut behov att bytas ut och en jävla massa getingar som jagade mig och Denise runt hela OKQ8. När vi två timmar efter avgång landade i Märsta kom vi på att vi skulle ha betalat mer parkering, ställt klockan på 12 och sedan spenderat resten av dagen i Norrköping istället för att bara åka hem. Vi kom dessutom fram till att vi inte tänker innan eftersom det heter "tänka efter". Så vi åkte hem och tänkte efter istället.

Det är något visst med den där Henrik

 

 

 

Norrköping bjöd på en av de bästa utekvällarna på länge. Kvällen kretsade kring mer än bara Henrik Berggren, men jag kan inte förneka att han var höjdpunkten som gjorde hela resan värd att genomföras!


Konsten att ta åt sig

Jag suger åt mig all positiv feedback som en svamp och blickar frammåt, mot det jag hoppas kommer att bli Meuwcon 04!

Brandövning på jobbet

Skyddskläder i mansstorlekar, HEJJA! Jag norpade såklart den minsta brandsläckaren av alla ^^


Jag gör en insats för stackars Mr. Woodhead som var med om ett tämligen skrämmande gisslandrama i vintras. Förövarna (ehem, det var inte jag....) stängde in honom i en kall källare och hotade honom till livet med en gigantisk kniv. Lösensumma eller så skulle det gå dåligt för träskallen.

Don't panic!


En sån här brandsläckare vill jag ha!

(Varför denna nyfunna kärlek för brandsläckare undrar du? Jo, vi var ned på övningsfältet och släckte gasolbränder med hanbrandsläckare idag!)

Vad tomt det blev

Fan, det är verkligen ett tomrum efter Meuwcon. Ska på ett sista arrmöte imorgon, men sen då?


Dumma rubriker

Då var man klar med utredningen. Domen lyder: Aspergers Syndrom. Tänk så många egenheter som förklarades i en och samma diagnos. Känner mig nästan lite glad.

Husbilen kvaddad

Någon backade på min fina bil idag!


Virrig, bara lite...

Missade att närvara på första kurstillfället och har därmed blivit kickad från kurserna jag anmält mig till, men det var nästan lika bra för jag är så otaggad på plugg för tillfället. Har jag tur återkommer ett bättre alternativ senare i år, jag håller tummarna!

Psykbryt eller nudlar?

Punkspelning eller nudlar på Thai Fong?

Är faktist mer taggad på nudlar just nu för det innefattar ungefär tio steg totalt i energikostnad. Vi får se.


En liten bit av Meuwcon


Meuwcons Peppkung! (kolla speciellt hur han får med sig alla som står och kollar strax efter 02.20)


Norrländsk Cosplayfront på Cosplaygalan


Är nöjd med helgen trots att två funkisar inte dykte upp, fem blev sjuka och två knappt stannade på sin post hälften av sitt pass. Hann inte se någonting live under konventet, men å andra sidan gillar jag att hålla mig sysselsatt mer än att gå runt och känna att man kanske skulle ha kunnat hjälpa till någon stans. Men det är ju så det är med mig, allt eller inget.  Nu när allt är över känns det skönt, men aningens tomt.

Yay

Nu (23.11) är jag äntligen hemma efter dagens transportrunda. Klockan åtta i morse skrev vi på papprena för lastbilen, straxt efter 21 parkerade vi bilen igen utanför föreningslokalen i Farsta Strand. I 13 timmar har vi flängt runt i stan (med GPS tack och lov!!) och hämtat upp TV-apparater, datorer, skärmar, PA-system, microfoner, TV-spel, konsoler och annat roligt! När jag satte mig i bilen mådde jag illa av nervositet (HUR FAN SKA JAG KUNNA KÖRA LASTBIL I STAN? AAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!) men när vi kört första rundan med grejer var det hur lugnt som helst. Fy fan vad bäst jag känner mig. Av och på Essingeleden, Uppsalavägen, Norralänken... snurra runt Gullmars, ut på söder, Västermalm, Kristineberg, Haninge, Eckerö med mera med mera med mera!! Jag är bra idag!

Nu blir det lite annat fix inför imorgon innan jag försöker få några timmars sömn. Imorgon bitti tankar jag upp bilen till max och bränner av till Farsta Centrum med Elvira innan funkismötet.

Inte kom jag ihåg att äta middag heller.

Koffein tack!

Personligen tycker jag 04.45 är en för tidig tid att ställa klockan på när man egentligen kunde gått upp 06.00 om man jobbade som vanligt, men har jag inte alltid sagt att jag älskar att åka kommunalt på morgonen? Där fick jag minsann!

Nu KAFFE!!

Slutspurten har börjat

Sitter på jobbet och skriver ut massa stuff till Meuwcon ^^

Ska snart packa ned resterande fläktar, kaffebryggare och tobies i flyttlådor!!


Meuwcon 03, Stockholms bästa konvent!

Jag känner mig så jävla pepp inför Meuwcon 03! Jag antar att det är en förutsättning för att kunna jobba med det, men ändå! Vi har föräldraföreläsningar för alla mammor och pappor som undrar vad tusan ungarnas nya intresse egentligen innebär, vi har cosplaygalan för alla som redan sett allt på den svenska cosplayscenen, vi har den självklara modevisningen, vi har den populära karaoken med inslag av allsångskaraoke där alla kan vara med och sjunga; även de som inte vågar stå på scen ensamma, vi har ett maidcafé med enklare kioskutbud och klassikerna Ramune och Pocky, vi har refrängtävling och "Engrishtävling" (gissa vad japanerna sjunger när de sjunger på engelska) i karaokerummet (arrangeras av Raison Detre), vi har improvisationteater, vi har spelrum, vi har 047, Seremedy och andra band, vi har dance off och dating show. Ni som faktiskt läst denna text inser att det fattas allt som egentligen ska finns på ett stort konvent. Fotleken, random meme outbursts, sovsalstrams (menat på ett bra sätt), djupa nattliga diskussioner, sockerhyperaktivitet, POCKY, amv, köande, kulinariska sensationer som marbou choklad på McD-hamburgare, överdrivet fotograferande av episka cosplays, RANDOMNESS, sång och allt allt annat som hör ett riktigt bra konvent till. Jag vågar lova, att Meuwcon 03 är det bästa konventet jag kommer att ha närvarat på hittils i mitt liv. Jag är så PEPP att det inte finns ord till att beskriva det. Det var dags för Stockholm att arrangera ett konvent som detta!


Sneak-peak på Meuwcon-Maiden's klänning!



He's half the cat he used to be

Arbetet med meuwcon fortskrider och jag hörde mig själv anmäla mig som lastbilschaffis på onsdag. Efter lördagens bravader känner jag mig lite skeptisk till min egen förmåga :p Men "learning by failing" kanske funkar bra i stadstrafik också, vad vet jag.

I övrigt har lilla Mojje (han vägde 5.42kg i morse!!) fått akut insatt blodtrycksänkande medicin (amlodipin) tillsvidare. Han ska ha en åttondel av den minsta dosen som finns på apoteket och tabletterna är ursmå!! Sedan fortsätter vi med en hypertyreos-utredning på måndag. Jag hoppas faktiskt att han har det för det är lättbehandlat med tabletter. Om det någonsin kan kallas lätt att ge katter medicin. Har tinat en riktig smarrig lax jag ska peta in den krossade amlopidinen i. När han blivit riktigt, riktigt hungrig.


Pic related,
Det är en pillerdelare....

Dagens

"jag råkade ladda ner en serie. och så kom det i såna där små böcker som jag hatar. hur var det man gjorde om böckerna till en filmfil?"




Hahaha xD




I wanna be free

 

 

 

 


Vilse i stan

Jag var duktig och skrev av vägbeskrivningen till Kristineberg på Eniro (i stil med ta E4an, sväng lite hit och dit, blaha blaha någonting om essingeleden, äh följ skyltar mot st. görans) och på ditvägen gick allt superbra. Sedan drog jag med mig TV-spelsarr och hon som ansvarar för Artist Alley för "ett snabbt" besök på Fryshuset (med tanken att jag skulle lära mig köra i stan). Dit kom vi på en tio minuter eller så, men tror du vi hittade tillbaka sen? Hah. Vi irrade runt på Gullmarsplan, Slussen, T-Centralen, Kungsan och Gud vet hur många platser. Inte nog med att stadstrafiken var helt hysterisk, det ösregnade och hälften av tiden kunde jag knappt se linjerna på vägen och än mindre vägskyltarna. Tillslut parkerade jag bilen på styrmansgatan, hoppade ut i skyfallet och ringde mammi som guidade oss därifrån in på E4/E20 igen. Väl framme vid Sverok igen insåg vi att vi varit borta i två timmar.


Hetsapan är grymt empatisk

Jag bryr mig om de utsatta i samhället. De som åker till Västerås och somnar fulla i bagageutrymmet till en Volvo S40. Stackars arma satar!

Volvos nya husbil

Har du funderat på att skaffa husbil? Kräver du full flexibilitet på semestern? Är du under 1,55 lång? Då är Volvo S40 husbilen för dig! På mindre än tre minuter förvandlas denna mediokra sedan till en husbil för två. Allt du behöver göra är att fälla ned det bakre ryggstödet och voila! Du har två bekväma sovplatser för dig och en vän. Eller är han mer än en vän? Med detta mobila hotellrum är det inga problem att hitta en avskild plats för lite fredagsmys.

Så vad väntar du på?

 

Och med det vill jag ha sagt att jag tar bilen till Norrköping och skiter i att boka hotellrum.

Tillfreds med livet på konservburksdieten




Fördelar med denna tillsynes oskyldiga burk:

Energi per portion: 140kcal
Protein per portion: 10g
Kolhydrat per portion: 10g

Pris per portion: 8kr


Ärtsoppa med fläsk någon?

För mycket månad kvar i slutet av pengarna, igen!



"Do not consume raw"

Fy fan vad snygga vi är!

Klart att jag har största biten xD


Annars då?

Hur stor är risken att två kompisar (utan att ha pratat med varandra) skapar varsin ny blogg (nästan) inom loppet av en timme?





I övrigt? Bara Docenterna!


MeuwconPEPPEN!!

Ja, jag ÄLSKAR Milan Stankovic!
Don't know what I'm talking about?
Check this out!

Alla vill till himmlen och åka limosin förstås

Vi får väl se hur länge jag orkar hålla på ;)



RSS 2.0