Har numera sambo

Alexander är numera stolt 031:a! Hämtade hem honom i samband med midsommar och ringde idag till Trygghansa för att försäkra honom. Undrar om jag ska hänga upp honom på väggen eller ha honom som prydnad i hallen... hmmm, tål att tänka på.



Taxi á la Arlanda

Gästen (den där britten) jag väntade på igår klev in genom entrédörrarna 02.15 efter att ha stått i taxikö i två timmar. Idag blev jag uppringd av ännu en förvirrad chaufför på Taxi Stockholm som inte visste vad Rosersberg var för något och ännu mindre hur han skulle hitta till 3R. Eftersom vi har ett samarbete med Taxi Stockholm VET jag att vår adress finns med i deras system, trots detta blev det en massa strul. Taxi från Arlanda i ett nötskal.

Nåväl, imorgon ska vi bjuda gästen med taxistrul på svensk midsommarfrukost. Senapssill, löksill, inlagd sill, ägg med romröra och nykokt färskpotatis står på menyn. Vi får väl se om det följer med en liten skåne akvavit på det eller ej, hehe.



Pengar rullar in som det ska, det går bra

TRÖTT TRÖTT TRÖTT!!!

Sov tre timmar, drog till Stockholm och jobbade fram till jag stämplade ut strax efter 19. Nu är jag på jour och hoppas på att ingen ska ringa och ge mig mer jobb för ikväll :p Måste dock vänta på en britt som ska komma och checka in typ vid ett i natt. Men sen fan ska jag sova så jag kan jobba mer imorgon!!!

Ogillar jour... man vågar knappt gå och duscha, tänk om någon ringer och säger att det typ är värsta massiva vattenläckan någonstans och jag måste springa ut i handduk! Okej, inte så troligt, men inte sådär jättekul att springa ut och möta en gäst med drypande vått hår.


Spontanitet när den är som bäst

Känner mig lite smått stressad. Klockan är tjugo i elva på kvällen och jag har just köpt en tågresa till Stockholm som avgår 06.00 imorgon bitti. Rullar in på Centralen 08:50 imorgon och sedan blir det pendeln direkt till mitt gamla jobb för att JOBBA :D

Peppen är på topp!!!



Tråkigttråkigttråkigttråkigt

Jag vill flytta till Tokyo. Idag helst. Inte om ett år. Stockholm har blivit tråkigt. Göteborg har blivit tråkigt. Sverige har blivit tråkigt.

Jag vill ha Tokyo.
Idag helst.
Inte om ett år...


MASSIVE COOKIE DOUGH CRAVINGS!!!!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH GEEEEE MIIIIIG KAAAAAAAAAAAAKDEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Om nom nom nom nom
Denise räddar kvällen med 1/2kg kakdeg från USA



Home is wherever I'm with you


 


Längtar efter konvent

Är sjukt rastlös och kan inte vänta till jag och Alexander får sätta igång med arbetet inför MC04. Innan dess hoppas jag på en funktionärsplats på Närcon i sommar.

GE MIG SYSSELSÄTTNING!!


Ca en tredjedel av all personal som jobbade på MC03



En studentfrukost så som den SKA va

Har just avnjutit champagnefrukost med Alexander! Underbart!

Det är lite roligt att vara storstadsbo och handla champagne i Gävle. Den dyraste champagnen var Moët & Chardon, vilket anses vara en billig champagne i Stockholm. Så det var lite roligt att få gå in på systemet som 22-åring och handla den dyraste drycken medan alla andra stod och nöp i mousserande viner från Spanien och Italien :)

Innerst inne vill alla få vara lite snobb ibland ;)


Det här med att tappa bort sig...

Gönt = motionsslingan jag skulle gått (4.2km)
Rött = rundan jag gick efter att ha gjort en felsväng




Hiragana

Alla dessa tecken! めぬ ねれわ るろ vållar mig fortfarande problem. Jävla hiragana-alfabet.

Om det nu ska vara så svårt att hålla ordning på hiragana- och katakanaalfabeten, tänk hur fan det blir med alla jäkla kanji!!

日本語は難しいです!!!
(nihongo wa muzukashii desu = japanska är svårt)
Okej jag erkänner, all kanji utom 日本 hade jag ingen aning om hur man skrev, men det såg mycket grymmare ut än att skriva bara med hiragana :P




Mardrömmar

Jag drömde att jag storhandlade på Willys. När alla varorna var nedpackade i påsar upptäkte jag till min fasa att plastpåsarna inte kunde användas som soppåsar!!!!

Det var en hemsk dröm, jag lovar!




Bilkörning

Så, nu är Luffy hemma och i tryggt förvar. 108 mil avverkade på två dagar i en fabriksny Nissan Micra. Alexander var lika underbar som han brukar. Han åkte nästan 6 timmar med tåget ned till Göteborg, spenderade max en kvart på centralstationen innan jag hämtade upp honom och vi åkte upp till Stockholm. Galet? Ja. Uppskattat? MYCKET!


RSS 2.0