Jag älskar Ecstasy

Det kom inte riktigt ut som jag hade tänkt mig:

Jag: JJ är sköna. Skön flumm-musik
Polare: Okej.*Lyssnar* Låter lite knark, men ja skön musik.
Jag: Jo, jag hittade det på Flashback så skulle inte bli förvånad om de trippade till sånhär musik. BTW, jag älsar Ecstasy!!


Bara för att klargöra. Är inte inne i drogsvängen. Jag röker inte ens på. Så. Jag gillar bara musiken.

Telia är roten till allt ont

Min mission är att sprida Comviqs budskap och frälsa alla som fallit för Telias lögner och frestelser.


Vad Halebop håller på med i norra Sverige struntar jag i. Alla vet ju att allt norr om Stockholm är ödemark.



Kommer att ha ont imorgon

Uj uj uj. Man vet att man har halkat efter i träningen när benen redan under den vanliga uppvärmningsrutinen känns som gele. Detta ska naturligtvis rådas bot på och har bett pappa att köra skiten ur mig när jag kommer upp i April. Här ska tränas!!




Hemlängtan

Idag har jag saknat Sigtuna något så fruktansvärt. Det är en sådan dag man hade velat spendera på Tant Brun efter en tur längst strandpromenaden. Eller en sådan dag man vill köra till Varpsund och bara sitta och njuta av vattnet och naturen.






Känner inte att det var fel att flytta ned, men hemlängtan är svårt att komma från.

Endast i Göteborg

Skulle fyllekäka på donken och har precis beställt färdigt när jag hör "Det här tåget går till centralstationen, DET ÄR ETT TÅÅÅÅÅÅÅG". Jag vänder mig om och folket i kön har satt sig på "barstolarna" och bildat en kö och låssas att det är ett tåg. Fyra fem personer på rad! Det var fan det skönaste på länge.


Den här snubben försöker förklara för mannen i grön jacka att man måste
hoppa på tåget för att få beställa mat. Men det var okej, man fick stå också.


-


Snälla, snälla CSN förstör inte det här för mig!



Pluggfrustration

Nu är jag faktiskt riktigt frustrerad. Säger läraren att kursliteraturen ska ha tillräcklig information inför ett prov så ska den ha det! Anteckningar och TVÅ olika böcker i vård- och omsorgsarbete ska definitivt vara nog. Trots det missade jag fyra frågor på provet som jag nu måste lämna in skriftligt i efterhand. Extra frustrerande är det eftersom jag inte hittar informationen i boken (böckerna, den ena är inte ens med på litteraturlistan). Det är inte helt okej.


Helt normalt

Jag undvek att göra hemuppgifterna i Datorkunskap genom att sätta på Montana Meth, kom på att jag undrade en massa saker om den geografiska spridningen av GHB och började googla information. Någonstans i kedjan gick någonting fel och det slutade med att jag satt och läste om hur ventrikeltömning och tarmsköljning går till.

Fast, det finns faktist en logik i det där. Kejdan: Montana Meth, GHB, natriumoxybat (medicinskt GHB), symptombehandling vid läkemedelsöverdos, järn- arsenik- eller litiumöverdos, ventrikeltömning och tarmsköljning. Logiskt!


Awesome!

Bara awesome!!

<3

Jag har egentligen inte råd att boka biljetter till Gävle men vad fan ska man göra? ;)



Din plats i kön: 19

Wohooo, har just sprungit runt och väntat på att få komma fram till SJs Kundtjänst. Det ser ut som att Alexander kommer att komma fram tillslut i alla fall. Frågan är bara när. Har vi RIKTIG RIKTIG tur kan han vara framme 23:17 till och med *håller tummarna*

Så nu springer jag runt och lyssnar på massa trevlig musik istället. Och glömmer som vanligt riset på spisen. FAN! -__-



Bara krångel

CSN hatar mig och jag hatar CSN.


MANLIGT!


Underbar dag

Jag har bara klivit upp ur sängen för att äta frukost och koka kaffe, det är en underbar dag idag!



Varvar Broder Daniel med Shinzanmono :)


Blogg.se är gillar inte Youtube videos.

Konvent, stället där du aldrig är konstigast




Jag har haft en sjukt awesome helg i helgen! Har varvat jobb med anime, film och liveaction-serier i filmrummet. Lyckades få passet som började 04 på morgonen, både på lördagen och på söndagen, men det var faktist ganska trevligt att jobba då, fast trött var man. Aldrig har ett golv kännts så skönt som när jag lyckades somna inne i filmrummet på söndagförmiddagen.

Nästa helg blir det en lugn helg tillsammans med Alexander. Längtar som fan!

DERP

Derp, derp, derp, derp!

(Ja, jag ska plugga... och packa... och städa... och göra inlämningsuppgiften... och läsa in teorin till personlig vård... och... förhoppningsvis sova)

En golfboll har 336 fördjupningar

Oj oj oj, vad intressant det helt plötsligt blev att läsa om Cheyne-Stokes andning och kapillärernas roll i lungornas åldrande. Intressant att det finns sååååå mycket roligt att läsa om när man har en inlämningsuppgift.

Enligt illustrerad vetenskap har golfbollar mellan 330 och 500 fördjupningar. Vanligast är runt 400 fördjupningar. Det är fakta man lär sig när man inte riktigt kan hålla uppmärksamheten på plugget.

RSS 2.0