Nej, inte ens i morgonsoffan är du bra

Snälla Håkan Hellström, gå och lägg dig!

...

Fredagkväll i sällskap med en ostmacka och lite theralen, kan det blir mycket bättre?

04.00 imorgon ringer klockan. 260 kamouflerade pojkar (och flicka) ska ha kaffe med bulle. Så värt att missa en Halloweenfest för? I think not.

Lördagkväll med katten eller?

ALLTSÅ SERIÖST!  Är verkligen alla upptagna idag?

Bara gör det

Idag är dagen min lägenhet blir fräschare än fräschast och alla mina packlådor på något magiskt vis letar sig upp till lägenheten och packar sig själva. Eller så var det kanske inte riktigt så det gick till. Nej, nu jävlar.

Ghost riders in the sky

Definitionen av en god morgon är färdiggjorda mackor i sängen (även om det förnärvarande råkar vara soffan) med nyvärmd vetekudde och två koppar kaffe framför tvn.

Jag vaknade två timmar innan avresa dag :) Vissa dagar bara är sådana.

Sjukt bra Johnny Cash cover :D


Ett steg närmare Göteborg

Fick besked idag om att min ansökan att hyra ut i andrahand har godkänts! Det tog mig så långt att jag förflyttat tomma kartonger från jobbet till min hall. Har inte kommit längre men what the hell, jag har ju en månad på mig :P

Så går det...

Trotsade naturlagarna idag och klev upp, nästan i tid. Men jävlar vad jag blev skrämd av monstret vid sängstegen. Det visade sig att det var min egen spegelbild och jag gjorde ett tappert försök att sminka över tröttheten men jag lyckades inget vidare.


Mein Kampf


Åkte hem till Linus och slöade ett par timmar. Vi kollade på Mein Kampf. Tom Schilling (från bl.a. Fürerns Elit) spelar Hitler, jag tycker förvisso att Tom är en jävligt bra skådis, men filmen var ganska dålig.

Halloween 2010

Jag brukar vara väldigt tidig med att planera halloween, men av förkarliga skäl (i alla fall för folk som känner mig) har jag inte riktigt gjort det än. Denise kom dock med den eminenta idén att hon och jag ska Cosplaya Chi från Chobits den 31 Oktober. Det ligger MYCKET jobb bakom, men jag tror att det kan bli riktigt bra. Speciellt om CxL har öppet för då vet folk faktist vad vi föreställer xD Det enda problemet är att Denise är så mycket längre än mig.

VAKNA!

Nej, inte fan vaknade jag av min grisklocka. Min "kuddvibrator" (den får heta så nu min lilla platta alarmklocka) snoozar inte automatiskt om man låter den ligga och skrika utan att man stänger av den, vilket är otroligt fail för då är det bara två klockor kvar. Så det slutade med att jag snoozade i en halvtimme (vilket i och för sig är en förbättring). Ska fan köpa en såndär retroklocka som väcker halva grannskapet. Nej, jag ska köpa två eller tre eftersom de saknar snoozefunktion.

Skoja inte

"Man kan lätt tro att nio minuter hit eller dit inte spelar så stor roll men plötsligt läggs de på hög... arton minuter, tjugosju, trettiosex... och så, vips, är du på tok för sen till jobbet."

Problemet bör vara åtgärdat med mobillarm, ett vibrerande och tjutande larm under kudden och en stor rosa väckarklocka som låter som en gris. Eller borde jag köpt den med elstötar också?

Så kan det gå

Räknade knasigt när jag skulle kolla vilken buss jag behövde ta i morse. Slutade med att jag tjugo i åtta stod hemma i Sigtuna och insåg att jag skulle vara i Sollentuna kl. 08.00. Bil hade jag inte heller så jag ringde upp sotrasyster som skjutsade mig hela vägen till Sollentuna Sjukhus ^^



Ida: Jag är kock! Jag är kock!

Dä ä ingenting. Fan vad bra då tar jag två i en påse

Allt är ganska trist och tråkigt just nu. Hetsapan har gått och lagt sig.

Skottland erövrar


Skottland på frammarch i Sverige.
Han kanske inte ser mycket ut för världen men vänta ni bara MOAHAHAHAHAHA!!!

Squashi





Sånt här gör jag och Ida på jobbet xD

Energy ^^

AAAH! Jag är grymmast! Jag "slängde ihop" sillrullar med dill, tomatsås och en trevlig sidosallad av spenat, broccoli och paprika. Mums! Nu ska jag tömma frysfacket på glass så att alla grönsaker kan frysas in. Det vankas milkshake med frysta bär ^^


Hade ingen bild på maten så här är en clown från Philosophy now
(Btw, köp inte den tidningen. Den består av skräpfilosofer som inte tillför världen ett skit.
Man kan inte ens kalla dem filosofer...)

Action - reaction

Nä Jajja, ta tag i dig och gå och gör din jävla Sill i tomatsås och dina jävla grönsaker som du så jävla glatt köpte för en timme sedan...

Psycho

Sitter vid sidewalk express på centralstationen i Göteborg och känner mig lite smått obekväm och en aning galen. Anstränger mig till det yttersta för att sitta behärskad framför skärmen för helst av allt vill jag bara luta mig bakåt och släppa ut världens asgarv. ALLT är helt HYSTERISKT skrattretande. Alla facebookstatusar, alla förbipasserande resenärer, Jins tidsuppfattning, jag som sitter här och är allmänt väck. Fyfan vad allt är hysteriskt roligt. Kan ingen komma och berätta ett skämt så att jag får släppa ut allt skratt utan att verka helt jävla psycho xD

Beskriv rättet här

Hihi, någon ville så gärna lämna in en utvärderingsblanket på jobbet att han/hon tagit en felanmälan men gjort en liten ändring och strukit över "fel" och ersatt med rätt. Så det blev "rättanmälan" och "beskriv felet rättet här" ^^ Gulligt tycker jag och väldigt roligt med positiv feedback. Men nu måste jag sluta blogga på jobbet och återgå till att göra allt som inte hunnits med i veckan.

Längtar till Götet (åker dit imorgon :D )!

^^

Tjohooo, först läkartid i Sollentuna sedan middag med Maria ^^
Hoppas min halvstädade lägenhet får godkänt (nåja det är grymt välstädat med mina mått mätt).

Vi toppar det imorgon

Sååååå trött, men sååå nöjd! Vi har haft en riktig specialare på jobbet idag med mycket småfix och fläng hit och dit, men allt har gått sjukt bra och vi har fått mycket bra kritik :D Jag kommer sova gott i natt!

Kvällens bästa tips

Städtips inför helgen:Om du har stökigt hemma, gör så här: 1. Skapa
en ny mapp på datorn. 2. Ge mappen namnet "Stöket i lägenheten." 3.
Högerklicka för att ta bort mappen. 4. Datorn kommer då att fråga: "Vill
du ta bort Stöket i lägenheten permanent?" 5. Klicka på JA - knappen.
6. Lägg fötterna på bordet, ta en drink och bara NJUT ;)


Hittade även en gammal klassiker:


RSS 2.0