Mitten av November, rimligt?

Det handlar mycket om Göteborg nu. Allt handlar om Göteborg. Har nästan fixat ett rum jag kan hyra och snart ska jag ned och titta på det samt lämna CVn lite här och var... om jag nu någonsin blir klar med skiten villsäga. Har börjat städa upp lite smått i lägenheten så att det inte ser förjävligt ut när jag väl ska flyttstäda. Spänningen är olidlig :D

Och den 13 November blir det avskedsfest :D

Ut och powerlevla lite...

Man skulle kunna utrycka det som så att jag befinner mig i startstaden, ska ut och få XP, levla lite och sedan återvända för att ta sista bossen.



Förberedelser

Har svarat på en massa intressanta annonser om boende i Göteborg. Jag hoppas att jag får något svar i alla fall! Hittade speciellt ett rum som var intressant. Jag håller tummarna :) Så fort boendet är fixat skickar jag ansökan om andrahandsuthyrning till Sigtunahem, skriver kontrakt med en av intressenterna och söker jobb i mass!

Woooo, Göteborg here I come!!!

Söndag


Ännu en onödig rubrik

Laddar om efter gårdagen inför en kväll med jobbarkompisarna. Omladdning behövs ska jag säga. Var galet nöjd med att det skulle räcka med en kvarts bussfärd hem efter festen igår men smart som man är hoppar man på 01.34-tåget in till stan med killarna istället och sätter sig på Jerusalemkebab och käkar. Så det blev ingen kvart där inte. Dessutom bevittnade vi ett slagsmål som bröt ut inne på serveringen och förflyttade sig ut på gatan där en person blev liggande mitt i cykelfältet på Götgatan. Linus var förnuftig och insåg att det var dags och gå så vi promenerade iväg och greppade en polis lite längre upp på gatan. Dessutom kom några nazis och skulle mucka gräl med oss (läs killarna) på tåget in. Ytterligare lite tidigare på kvällen fick jag se Claes förbannad för första gången i mitt liv och jag trodde seriöst han skulle slå ned Nikko när han lite skämtsamt sa att ölsvabbning var kvinnogöra. Spännande kväll, spännande kväll.....

<3 Fredag

Woooo! Nu är det herr Decanius som får åka en timme hem till sig och jag får sätta mig på en buss och vara framme på en kvar, yeah take that!! ^^

Och en arbetskollega gav mig världens finast mall till mitt CV <3  Ibland undrar jag vad jag ska till Göteborg och göra när jag har det så jävla bra här uppe i Stockholm. Men nej, nu jävlar ska jag ut och se... öh... jag vet inte... världen? Göteborg? Ja, något spännande hittar jag nog!

Oönskat besök

Det luktar gubbe på mitt kontor. VEM HAR PETAT PÅ MINA PAPPER?! D:

Impossible is not a fact. It's an opinion.

För två år sedan fanns det fyra sanningar i mitt liv:
  • Jag kommer aldrig att klara mig på egen hand
  • Jag kommer aldrig kunna skaffa en bostad själv
  • Jag kommer aldrig klara att ta körkort
  • Jag kommer aldrig klara av att ha ett jobb

Idag ser det ut såhär:
  • Jag bor själv i min fina etta jag skaffat fram helt själv (från bostadskö, till visning, till kontraktskrivning)
  • Jag klarade uppkörningen på första försöket och kör runt i min fina (nåja..) S40
  • Jag har arbetat på rosorna i två år och har numera fast anställning

Nu vet jag att jag klarar av att flytta till Göteborg, trots att det känns nästan lika omöjligt som det kändes att flytta ut från Sätuna.

I'll make it work somehow...

 

Vill man kan man. Vill man löser man problemen. Så är det bara. Man får det att funka. Jag ska få det att funka.


♥♥♥♥♥♥

Nu är det roliga snart slut. Kl. 16.42 går tåget hem från Götet, men jag saknar det redan! Jag vill lämna bil, fast anställning och lägenhet för att satsa på Göteborg där jag har ungefär ingenting. Jag blir bostadslös, arbetslös och ensam... men Götebrog... GÖTEBORG ♥♥♥♥♥

♥ Frukostställen med 20 olika sorters mackor och frukostmenyer
♥ Sjukt gott kaffe överallt
♥ Nordstan
♥ Spårvagnar
♥ Fritidskort = Fria resor till Grebbestad ^^
♥ Billig öl
♥ Masthuggsterassens Vandrarhem
HAIKU !!!!!!! ♥♥♥ !!!!
♥ Allting i största allmänhet ♥♥♥♥♥


</3 Ingen bostad
</3 Inget arbete
</3 Nästan inga kompisar D:

Men fan vad roligt vi har haft. Jag har bänksupit Mousserande sake för 200kr litern, låst mig ute, glömt en massa alkohol inlåst på centralstationen, bokat fel antal nätter på vandrarhemmet, druckit umeshu och Asahi Biru på Kimono Fusion, kollat på Sofia när hon dansat Para-Para, blivit omåttligt irriterad på Jins instabila lilla fjortonåring, flummat på Café Tin Tin mitt i natten med en snubbe som borde bli ståuppare med mera med mera. Lugn och lagom utflippad resa måste jag säga. Stabilt helt enkelt med lagom grad av leverskador. Och så fick jag åka till Grebbestad och klappa på Frida ^^ Grebbestad var sjukt fint :D :D


Only life I know



^^

ööööööööööööööh

Jajja förlorar på fyllespel.....


ONDEOJSdbfojsbfla och så vidare....

Always I wanna be with you... and so on and so forth.... jag förlorar på pryamiden mot Kim. Han får alla "ge"kort och jag får alla "ta"kort. FUSKIGT!!

Fridastad

Wooooooooooooooooo, är i Grebbestad och hälsar på allas våran favoritfrida ^^
Har ätit den största barnpizzan i världshistorien. Yeah!

Live from Hisingen ♥

Jin har problem att få upp den....

 

...men det sket man ju i för man var för upptagen att ta egopix


Live from Gothenburg :)

Mousserande sake på ett berg i Göteborg :) :)
Oppigården och Amstel och bla bal bla, orkar inte skriva något vettigt. Det är kallt som fan här uppe!!!

Göteborg ♥

Har redan hunnit med att försöka supa ned Jin, låst migsjälv ute från vandrarhemmet och glömt alkohol för flera hundra inlåst på centralstationen. Välkommen till Johannas Göteborg!

Det är i alla fall klimatsmart

Eftersom ingen förstår hur viktig den här resan var för mig kan ingen förstå hur besviken jag är just nu och därmed heller inte förstå djupet av min flygrädsla. Jag blir inte bara rädd, jag är helt säker på att jag kommer att dö om jag går ombord planet. Det plan jag går på är det plan som gör att det ens finns statistik över dödsolyckor i flygtrafiken. Jag vet att någonting kommer att gå fel och att vi kommer störta. Så känns det.


Jag vände i gaten, fick plocka ur väskan ur flygplanet och tog en taxi hem till pappa. I taxin fick jag den briljanta idéen att ta tåget till Axel så hem, fixa pengar, taxi till Centralen. Planen var tåg till Köpenhamn, nattåg till Köln, från Köln till Bryssel, från Bryssel till London och därifrån vidare till Edinburgh och St. Andrews. Det gick nästan ihop. Jag hade kunnat vara i London klockan 13:15 imorgon. Om inte tågen mellan Bryssel och London varit fullsatta allihopa. Äventyret slutade där, men jag fick bevisat att jag har jordens underbaraste lillasyster.

Du vet att du är en aspie när...

Jag satt och läste "Du vet att du är en Aspie när..."-skämt och hittade detta
"...det tar dig flera år i skolan före du förstår konceptet att "läsa mellan raderna"; (mellan rad 1 och rad 2 finns ingen rad och varför benämna rad 2 "mellan 1 och 3?)"

Jag skrattade gott åt det eftersom jag spenderade många timmar med att hitta någonting "läsbart" mellan textraderna i min skolbok. ^^

Några andra favoriter:
Du vet att du är en apsie när...

... du ägnar timmar åt att garva åt "Du vet att du är en asp när..." - skämt och glömmer bort det du FAKTISKT skulle göra.

... när du vägrar göra någonting som du egentligen tänkt göra, för att någon ber dig göra det.


...när folk frågar om ni har fint väder hemma och du säger att du inte har en aning för du inte kollat efter än och du får ett suck till svar att "ALLA vet vilket väder det är ute"...

...
när du hör vad folk säger, men "lyssnar" på det vid senare, lämpligare tillfälle.

... när du sitter på Hultsfredsfestivalen och alla andra längtar efter en sunkig hamburgare medan du sitter och längtar efter broccoli, eftersom du ju faktiskt ätit broccoli varje dag till frukost, lunch och middag de senaste två månaderna...

Det är okej, man får göra det

Champagnen är på kylning, vindruvorna i frysen och sängen är bäddad. Romantiskt inte sant? Tillräckligt romantiskt för tre resesugna tjejer påväg till Skottland. Klockan halv fyra på söndag morgon korkar vi upp en liten flaska Moet et Chandon och en Asti Cinzano i hopp om att en något högre promillehalt ska skona oss från flygnervositeten (läs dödsångesten).


Båda flaskorna fick jag av min arbetskollega och hennes familj ^^

Comvik erövrar världen

Jag hittade en gammal tändsticksask idag, såhär stod det på den:



Sedan kan man ha olika uppfattning om hur stor en tändsticksask bör vara.


Fucking jävla kuk Åmål



Det tog bara 12 år, men nu har jag äntligen sett Fucking Åmål och nostalgitrippat lite på köpet.
Den är inte underbart regisserad och jag gillar inte svenskt skådespeleri, men den var söt.

Seg söndag

I morse vaknade jag och trodde nästan att jag blivit en del av soffan. När jag klev upp några timmar senare insåg jag att detta inte var fallet. Jag lade mig igen, men jag var helt enkelt tvungen att inse mig besegrad av hungern och det tomma (verkligen!) kylskåpet. Köpte cola och micromat och smälte ihop med soffan igen. En söndag helt i min smak.

Skål

Äsch, vi rullade ingen egen sushi, vi drack ingen sake, men vin, det drack vi. Vi drack fläderblomsvin och någon 100-kronors ripasso (ja, det är mig och Sassa vi pratar om, vi som förfestade på amaronevin trots att vi båda är utfattiga). Sedan kom Sassas pappa och drack upp hennes vita vin och ersatte det med Absolut Vodka i ungefär 10 olika smaker. I övrigt var det en lugn lördag. Är bara lite smått förundrad över Roberts sms:

"jag blir så vansinnigt kåt av din stortå"

Mitt liv är så fullt av randomness, I like it!

Surt ris

Har repat mig någorlunda efter gårdagen och tänker dra till Väsby och rulla sushi, dricka vin och lära folk att uppskatta sake.

Vad är det som låter? Äh, skruva upp volymen!

Hur låter din bil? Min låter ungefär såhär: tic, toc, tic, toc, tic, toc, uhaaaaa uhaaaaa, tic, toc, uhaaaa o.s.v. Eller ska jag säga lät? Kan ni tänka er att mekanikerna på bilmecken inte ens ville starta motorn och köra bilen 10m in i garaget (de puttar den)? DEN jäveln körde jag fram och tillbaka till Norrköping med, det är ju ett under att ingenting hände!

RSS 2.0